COVID-19 Vi følger Sundhedsstyrelsens anvisninger for at forhindre smitte
Vi har i øjeblikket længere leveringstid på RTX 3000 grafikkort og Ryzen 5000 processorer.

AGENTCARE

En uundværlig service, for dig som ejer en stationær computer.

KORT OG GODT

Vores mål med AgentCare er at løfte vores service niveau, samtidig med at vi kan tilbyde både nuværende men også kommende kunder den absolut bedste oplevelse med deres stationære computer.

Vi tager ansvaret for vedligeholdelsen af alle stationære computere, og det gør vi ved at tilbyde én årlig dybdegående fysisk rengøring helt gratis, til alle vores kunder med en gyldig garanti.

Luftrengøring

Rengøring med luft, for at minimere fysisk kontakt til komponenterne. Dette er specielt effektivt ved støv-ophobninger, blæsere og radiatorer.

Antistatisk børste

Hvis der er overskydende støv efter luftrengøring, anvendes her bløde antistatiske børster for at børste det af, og herefter gentager vi luftrengøring.

Udskiftning af kølepasta

Udskiftning kan resultere i lavere temperaturer, så dette er selvfølgelig en standard.

Hvad koster det?

Har du købt en stationær computer hos os, og stadig har en gyldig garanti er denne service helt gratis.

Har du ikke købt en stationær computer hos os, eller er din garanti udløbet koster det 300,-

Vi dækker ikke eventuelle fragtomkostninger det må koste at sende den stationære computer ind til os, for at gøre brug af denne service. Aflevering/afhentning af den stationære computer fysisk på vores adresse er også muligt, efter aftale.

Hvordan gør jeg brug af dette?

For at gøre brug af denne service, bedes du kontakte os for yderligere oplysninger. Vi anbefaler telefonisk eller Facebook for hurtigst svar.